Ført bak lystet av eks politimann. Bonum i svindelsak.

En bedrageridømt eks-politimann var sentral da et lite aksjeselskap ville kjøpe Bygdøy allé 14 av eiendomsutvikleren Bonum. Selskapet bladde aldri opp de avtalte 66 millionene, og senere ble det sendt en falsk melding til Brønnøysundregistrene om at styret i eierselskapet skulle skiftes ut.

Takstmann i Oslo

Vil advare andre

I 2016 fikk Bonum tilbud om å selge bygården for 66 millioner kroner – et tilbud selskapet syntes var så godt, at de aksepterte. Kjøperen klarte imidlertid ikke å gjøre opp for seg.

Bonum ønsket på dette tidspunktet ikke å kommentere omstendighetene rundt dekningssalget. Når Estate Nyheter nå sitter inne med opplysninger om aktørene bak det mislykkede eiendomskjøpet, har eiendomsutvikleren sagt seg villig til å uttale seg gjennom deres advokat, Guro Tuv i Oslo legal as.

– Vi ønsker å advare næringslivet om disse aktørene. Det er derfor vi forteller om dette, sier hun.

 

Bedragerier

Historien begynner i 2016, da Bonum ble kontaktet av Geir Anders Paulsen, som ifølge Tuv presenterte seg som advokat.

– Bygården Bygdøy allé 14 var ikke ute i markedet, men de kom med et veldig godt tilbud, derfor var dette interessant for Bonum. Alt virket ryddig på dette tidspunktet, og Geir Anders Paulsen ga et tillitsvekkende inntrykk, sier Tuv.

Hun forteller at Sturle Ingemann Sandnes var med på befaringen av Bygdøy allé 14. Representantene fra Bonum hadde ikke kjennskap til ham da.

Sturle Ingemann Sandnes er en tidligere politimann, som er dømt for bedrageri.

ring oss i dag
90524720

 

1460987427 square facebook1460992593 square google plus1460992605 square linkedin1460992639 youtube v2

landskap

Våre Akkrediteringer

NTF medlem takst og miljmiljfyrtrn takst og miljbvn takst og miljbyggforsk sintefDNV takstmann granito logoTRV